Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Щороку 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтерів.
Волонтери - одні з тих, хто завжди стоїть за спиною військових та допомагає їм, а також українцям на окупованих територіях, часто ризикуючи власним життям.
Після повномасштабного вторгнення росії на територію України увесь світ побачив силу нашої єдності та нескореності. Всі українці об’єдналися як ніколи і кожен з нас робить свій внесок у перемогу: хтось воює, хтось оберігає, хтось лікує, готує, збирає, возить, організовує роботу чи молиться Богу!
Ще з перших днів війни працівники та студенти Коледжу допомагають військовим та потерпілим від війни: збирають кошти на потреби ЗСУ; передають медикаменти, продукти та речі першої необхідності.
У цьому навчальному році студенти Коледжу організували велику благодійну ярмарку, з нагоди 29-річчя ФПК, де метою благодійної ярмарки було зібрати побільше коштів для наших Збройних Сил України та у День захисників і захисниць України наші студенти вирішили організувати збір боксів, у знак вдячності для наших випускників та студентів, які у складний час для Батьківщини стали до лав Збройних сил, Національної гвардії, добровольчих батальйонів.
Також 5 та 6 грудня Фінансово-правовий коледж організовує такі благодійні акції, як «Кошик добра», де від кожної групи нашим захисникам буде зібрана допомога на ЗСУ: 243-му окремому батальйону ТРО та 26-й артилерійській бригаді 4 артилерійського дивізіону, де проходять службу наші студенти та збір допомоги для БФ «Місто добра» для дітей які постраждали від насильства чи війни.
Колежанці зробили висновок, що в даний час дуже важливо допомагати людям, так як «Бути волонтером – це круто!».
Ми пишаємося нашими волонтерами!
Разом до Перемоги!

Відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану благодійних заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.