Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Усім привіт!👋
Ми впевнені, що після нашого заходу з неперевершеним Дмитром Олійником ви точно зрозуміли, що таке лідерство🔥
11 жовтня Ліга Економістів провела захід у наших рідних стінах Фінансово-правового коледжу🥰
💥Тема: «Лідерство як воно є»
💁‍♂️Спікер: Дмитро Олійник-засновник Академії лідерства, організатор фестивалів та двох самітів для 2500 підлітків зі всієї України, створив та очолив ГО «Ініціативне. покоління»
Підіймали питання:
📌мотивації та стимулу
📌питання цілей
📌різниця між босом та лідером
📌характеристика лідера
Дмитро тримав постійний зв’язок з аудиторію, кожен міг висловити свою позицію та думку і ми разом шукали відповіді на важливі питання☺️
Дякуємо усім за участь у цьому заході! Далі нас чекає багато цікавих проєктів ☀️
Залишайтесь разом із Лігою Економістів ФПК💐
Далі буде…🤫


Своїми враженнями від зустрічі з Дмитром Олійником поділились студенти ФПК:

«Відвідавши захід з Дмитром Олійником я отримала відповіді на питання з якими прийшла на івент, спікер майстерно подав весь матеріал, мені все сподобалось було цікаво» - Прус Аліна, студентка 1 курсу ФМБ спеціальності 072 «Фінанси банківська справа, страхування та фондовий ринок».

«Хочу подякувати за такий чудовий захід, мені було дуже цікаво слухати, я дізналася дуже багато нового для себе та засвоїла багато корисної інформації, дякую за те, що приділили свій час для нас!» - Гнатюк Марія, студентка 1 курсу ФМБ спеціальності 072 «Фінанси банківська справа, страхування та фондовий ринок».

«Щиро дякуємо Дмитру Олійнику за комунікаційний івент «Лідерство, як воно є». Відразу хочеться сказати, що Дмитро - справжній професіонал своєї справи! Було приємно поспілкуватись і дізнатись більше інформації» - Домініка Семененко, студентка 1 курсу 1 групи ФМБ спеціальності 081 «Право».

https://youtube.com/shorts/aSi744IMuDE?feature=shared відео зустрічі.

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.